SkyWay

"Unimobile, Uniwind, Hyper-Ju" ...Mi ez már megint?

2018. augusztus 13. - Toth Veronika

2018-08-13_140437.jpg    Marina Gorka 2018 EkoFesztivál    beszámoló!

Gondolom sejted, hogy ezek is mind, mind  Junitszkij úr újabb " gyerekei "!

Az éves fesztivál mindig tartogat meglepetéseket

A SkyWay EkoFesztiválon a húrszállítás fejlesztője számolt be az egy év alatt elvégzett munkájáról és egyben felvázolta a jövőbeli terveit is...

A világ minden tájáról összesereglettek a húrszállítás támogatói. és figyelemmel hallgatták a főkonstruktőr Anatolij Junitszkij beszédét, egy kis részlet belőle:

Ebben az évben arról beszélt, hogy a projekt fejlődése új szakaszba lép - a húrszállítás tesztelésére és annak  bevezetésére a világ egyik technológiailag legfejlettebb országának - az Egyesült Arab Emírségeknek - a földjét jelölte ki. 

 Megközelítőleg fél éve kezdtem meg a nagy sebességű pályaszakasz más országbeli felépítésének lehetőségét keresni.  Mára meg tudom nevezni ennek az országnak a nevét: ez - az Egyesült Arab Emirátusok lesz. Mindehhez megkaptuk ezen ország kormányának támogatását."

Az ország kormánya már elkülönítette a szükséges erőforrásokat a tesztszakaszok létrehozásához, többek között az új projekt - a "Hyper-Ju" vákuumközlekedés - számára is."

 Összesen több mint 50 hektár területet jelöltek ki a SkyWay számára - két technológiai helyszínen. Az egyik egy 2,5 km hosszú városi és teherszállítási-komplexum lesz - beleértve a 35 tonna súlyú tengeri konténerek szállítását is, amivel terveink szerint a 150 km/óra sebességet is el fogjuk érni. 

A másik egy 25 kilométer hosszú szakasz lesz, ahol - a szakasz hosszának 60 km-re történő növelésével - megpróbáljuk a 600 kilométer/órás végsebességet is elérni. Itt fogjuk egyébként a jövőben a Hyper-Ju vákuumcsövét is megépíteni, amivel az 1250 km/órás sebességű közlekedésünket is be fogjuk mutatni..

"Jelenleg blokklánc alapon egy teljesen új elvek szerint működő technológiai platformot hozunk létre. Ez a munka az Egyesült Arab Emirátusokbeli partnereinkkel közösen valósul meg. Ezen a világméretű platformon egy biztonságos és fennakadásmentes SkyWay technológiai irányítási rendszer kerül felépítésre, amely mindent felölel majd: A technoparkokat, a célprojekteket, a gördülőállományokat, az infrastruktúrát és a Transznet világhálózatát. Az új blokkláncplatform segítségével egy új kriptovalutát is el fogunk indítani."

Továbbá beszélt a részvényeseket érintő jó hírekről! Ha te is szeretnél a többi újdonságról is még többet tudni, regisztrálj az alábbi linken ingyenesen:

https://new.skyway.capital/auth/registration?partner_id=186857

Unimobile, Uniwind, - mi is ez nézd meg a videókat: 

Anatolij Junickij ígéretéhez híven kifejlesztett egy olyan elektromos autót, amit a mozgáskorlátozottak használhatnak úgy, hogy nem kell átszállniuk a saját kerekesszékükből.

A SkyWay kidolgozott egy új szállítóeszközt melynek tervezett alkalmazása a szuperkönnyű pályán fog történni. Ezzel egyéni igényeket is kielégíthetnek.

A következő videót az alábbi linken nézheted meg: 

https://vimeo.com/283946986

2018-08-13_144923.jpg

 SkyWay járművek bemutatója:

Heti híreinket itt nézheted meg, magyar felirattal:

 https://www.youtube.com/channel/UCsRkT-atmuemM8zY4IAFzmQ

A még több információt a Junitszkij Úr weboldalán találsz, angol nyelvű de jobb egér gombbal könnyen lefordítható magyar nyelvre: http://yunitskiy.com/author/english.htm

Ha szeretnéd azt is tudni, ami csak a csatlakozóknak publikus... info az alábbi képre kattintva:Díjmentes regisztráció!

 2017-04-25_182438.jpg

Természetesen az irodádban további infókat kapsz! Ha kérdésed van

itt elérhetsz: goldencatkazi@gmail.com  

mobil: +36704039020 és skype: samsemverus

A bejegyzés trackback címe:

https://vivisa.blog.hu/api/trackback/id/tr9314178357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása