SkyWay

Miért fontos a blokklánc?

2018. február 16. - Toth Veronika

2018-02-16_185254.jpgElsősorban a csalások elkerülése végett,

másrészt az egyszerűség miatt. Már most szinte minden országgal kapcsolatban állunk,

mindenhol más pénznemet használnak, a blokklánc egy kriptovaluta hozzáadásával

egységessé teszi az összes tranzakciót. Erről részletesebb beszámolót hallhatsz az alábbi videóban ( ha nem magyar felirattal jelenik meg akkor kattints a CC gombra és állíts be a magyar nyelvet ):

A SkyWay újabb büszkesége, az EkoFest 2017 bekerült az év legjobb rendezvényei közé!

Moszkvában megrendezésre került a Global Event Awards 2017 díjátadó ünnepsége, ahol a harmadik helyet megosztva kapták a belorusz Terra Marketing Group és a SkyWay Ekofest 2017. Az EkoFest 2017 tavaly július 1-n került megrendezésre a SkyWay EkoTechnoParkjában, amelyen  -  a környező világ jobb irányba történő megváltoztatása érdekében - a világ minden tájáról, több ezer hasonló gondolkodású embert gyűlt össze. A közös célt egy jobb, gyorsabb, biztonságosabb és környezet barátabb szállítás világszintű bevezetésével kívánják elérni.

A festival.rsw-systems.com webhelyen egy időzítő indult el, amely a világ egyik legnagyobb léptékű innovatív high-tech technológiája, EkoFeszt 2018 elnevezésű eseménye időpontjának bejelentéséig  hátralévő időt számolja.

A rendezvény hivatalos dátumát 2018. május 1-n hirdetik ki.

Az EkoFeszt 2018-as dátumának bejelentése előtt a SkyWay projektszervezet még számos nemzetközi kiállításon - a RailwayTech Indonesia-n (2018. március 22-24., Jakarta, Indonézia) és a Future Cities Show-n (2018. április 9-11., Dubai, Egyesült Arab Emírségek) is kiállít. Emlékezzünk rá, hogy minden az EkoFeszt 2018  fesztivállal  kapcsolatos  releváns és hiteles információ az rsw-systems.com és a festival.rsw-systems.com oldalakon kerül meghirdetésre.

Addig is nézd meg a legújabb híradót:

Tudj meg többet az irodában!  Ingyenes regisztráció, kattints az alábbi képre

donald.jpg

 

 Ha kérdésed van

itt elérhetsz: goldencatkazi@gmail.com  

mobil: +36704039020 és skype: samsemverus

A bejegyzés trackback címe:

https://vivisa.blog.hu/api/trackback/id/tr3813674952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása