SkyWay

TRANSNET Space - Ismét egy új fogalom amiről tudnod kell

2017. november 18. - Toth Veronika

4121_0e24sreuqqb0e78hp0jb6.jpgA rohamosan fejlődő világunkban rengeteg új fogalmat kell megismernünk ha közlekedni akarunk.

A SkyWay  és a blockchain technológia egyesítésével és szinergiájával egy új TRANSNET Space tér jön létre, ami egy folyamatosan fejlődő virtuálisan "élő" szervezet a fizikalitásban!

Ebben a térben kapcsolódnak a számítógépekkel ellátott automatikus vezérlésű elektromos járművekhez (UniBot),  azok a külső kiszolgáló egységek, melyek pl. szolgáltatnak  az utazónak.

Egyszerűbben, ha menet közben megéhezel és szeretnél egy pizzat rendelni, akkor ezt az Unibike számítógépén megrendeled, és a következő megállónál kapsz egy Unibox-ot, amiben ott a pizzád! Közben az árát is kifizetted a megrendeléskor. Vagy gondolj bármilyen szolgáltatásra, akár a ruhát elküldheted mosodába, vagy rendelhetsz egy új cipőt ha esetleg kitört a sarka.

A SkyWay rendszer és a blockchain rendszer szinergiájának fontos megkülönböztető jellemzője a következő.A hagyományos tömegközlekedésnél, a jegy megvásárlásakor az utas teljes mértékben kifizeti a rá váró utat - előleg formájában. A SkyWaynál a viteldíj a felhasználó egyenlegéből kerül levonásra, de csak közvetlenül a szolgáltatás igénybevétele után - a személyes eszközén keresztül (személyes digitális eszköz - ez egy interaktív meta-eszköz, egy (karkötő formában felcsatolt) karóra-kommunikátor, amelyet a TRANSNET Space információs környezetéhez szükséges kényelmes emberi interakcióra terveztek).

A blockchain technológiát tekintve, érdemes megemlíteni, hogy Junitszkij még 1989-ben
elmagyarázta, hogyan fog blockchain alapon fejlődni a gazdaság, egy olyan dokumentumban, ami egy évtizeddel előzte meg a korát: "Az egyesült világ monetáris és pénzügyi rendszere fő szempontjainak elemzése az EKOMIR program keretében"   http://www.yunitskiy.com/author/1989/1989_07.pdf

Ebben a dokumentumban Junitszkij leírta a block-chain elvét és alapjait, a kettős tömbök rendszerét, az újraellenőrzés rendszerét stb., valamint, hogy hogyan fog működni a pénz "amely senkié".

A tokeneket és a kriptográfiai pénznemeket illetően, jelenlegi becslések szerint az SW-token elsődleges kibocsátása 2018 márciusára-áprilisára van tervezve, tekintettel a TRANSNET Space csatlakozások miatt, ami újabb teszteléseket von maga után.

Biztosan észrevetted már a heti híradók eltűntek a blogokból. Ennek az az oka, hogy a You Tube úgy döntött, hogy nem engedélyezi egy filmnek több nyelven való megjelenését. Orosz nyelven jelenik meg és ha gondolod próbálkozhatsz Google fordítóval, ami a szavakat fordítja, néha egész huncut módon semmit nem lehet megérteni belőle.

HÍREK:

- A 2018 évi EkoFesztiválig 227 nap van hátra;

- Sz. A. Szibirjakov ma 2017. november 15-én az Orosz Föderáció Közlekedési Minisztériuma szervezőbizottságának ülésén bemutatja a SkyWay projektet, mint az "Oroszország szállítása és közlekedése kiállítás " egyik alapvető fontossággal bíró projektjét. XI. Nemzetközi "Oroszország szállítása és közlekedése" kiállítás Moszkvában december 6-8 között kerül megrendezésre - a helyszíne a Gostinyij Dvor.

- A kiállításon Junitszkij megjelenése fontos, hiszen a világ minden tájáról érkeznek emberek, és valószínüleg   meglátogatja majd Oroszország elnöke V. V. Putyin is!

- A műbizonylati tesztelés folyamata gyakorlatilag már a befejezési fázisában van. A unibus könnyű pályaszerkezeti próbaüzeme során, a vele teszteket folytató külső szervezetek szakértői megjegyezték, hogy nem is gördül, hanem szinte "lebegve úszik";

- Indonéziában a SkyWay biztosítja a fő és alapvető technológiát a Djokovi elnök által ajánlott és az indonéziai Gazdasági és Ipari Nemzeti Bizottsága által végrehajtott "Arany Falvak" programhoz. A program célja, Indonézia fejlesztése 2000 falva és városa életének korszerűsítésével. A SkyWay a program egyetlen közlekedési, szállítási és infrastrukturális technológiai partnere, és támogatni fogja Indonézia kormánya központi közlekedés-fejlesztési programját

- A célprojektek rögtön több országban, köztük Indiában, Indonéziában sőt még az Egyesült Arab Emírségekben is, párhuzamosan fognak elkezdődni.

Ne feledkezz meg a legfontosabbról, regisztrálj ingyenesen az alábbi képre kattintva

images_5.jpg

 Természetesen az irodádban további infókat kapsz! 

Ha kérdésed van itt elérhetsz: goldencatkazi@gmail.com

mobil: +36704039020 és skype: samsemverus

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivisa.blog.hu/api/trackback/id/tr8613306353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása