SkyWay

TransNet? Pedig erre neked is szükséged van!

2017. október 18. - Toth Veronika

gyerek.jpgA SkyWay hálózata már a világot lefedi, - Indiától Indonéziáig, Ausztráliától Dél Amerika több országáig stb - és a Belorusz állam feltétel nélküli támogatásával, már a célprojekteken dolgozik.

Mi is a Transnet?  Célprojektek hálózata, ..  a tervekben szereplő, világot behálózó SkyWay vonalak összessége és elszámolási rendszere.  A húrtechnológiával épült, lokális pálya szakaszok összekapcsolására jött létre a TransNet. Ezek a célprojektek,

különböző országokban vannak, különböző pénznemben lenne az elszámolása.Ezt a feladatot egy blokklánc technológiával, SkyWayCoin kriptovalutával egységesíti a TransNet. Itt jegyzem meg a SkyWayCoin nem azonos a SkyCoinnal ami jelenleg is elérhető

Már kész a rendszer, jelenleg a tesztelése folyik, várhatóan év végére elkészül. Emiatt az irodánk is folyamatosan változik, és előfordul, hogy valamelyik fizető processzor éppen nem működik, akkor próbáld meg egy másik időpontban. Ez főleg a mastercardok - nál fordul elő, ezért legjobb ha az alábbi e-bankot használod, ez mindig működik.

Jó hír, hogy az advcash kártyára történő kivétel során nem számít fel jutalékot! Ha még nincs ilyen e számlád, amit sok más tranzakciónál is használhatsz, az alábbi linkre, vagy képre kattintva ingyen regisztrálhatsz egyet. Saját kártyája is van amit közvetlen használhatsz az ATM-ben.

http://wallet.advcash.com/referral/4872177d-4e3c-4be9-8869-3e024d85af2c

Az advcash nem csak plasztik kártyával rendelkezik, hanem virtuális kártyája is van. Pénzváltója többféle pénznemet elfogad még Bitcoint is!

Ne maradj le a hírekről sem! Ha kérdésed van keress bátran szívesen segítek: email  goldencatkazi@gmail.com , skype: samsemveru

A bejegyzés trackback címe:

https://vivisa.blog.hu/api/trackback/id/tr413015330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása