SkyWay

Fontos dátum 2018.04.11...

2018. március 21. - Toth Veronika

skyway_uzem.jpgElkezdődik a 11. fázis, és már csak 4 marad

a teljes megvalósítási terv befejezéséig!

Anatolij Eduardovics Junitszkij már régen nem jelent meg a videókon.

A legújabb 11. fejlesztési fázis küszöbén találtunk egy kis időt, hogy feltehessük neki az általatok leggyakrabban feltett kérdéseket:

- A főkonstruktőr miért szentel keveseb figyelmet ránk, mivel kapcsolatos ez?

- Miért adunk egyre kevesebb hírt magunkról?

- Hogy állunk a tervekkel?  - Azt beszélik, hogy a 15 fázis nem is teljesül...

- Miért kezdték el az építkezést önhatalmúlag?

- Attól, hogy a SkyWay EkoTechnoPark folyamatosan növekszik és növeli a demonstrációs és tesztelési lehetőségeit, megmarad-e még az eredeti neki szánt szerepe mellett?

- Mi újat tervezünk bemutatni a 2018 évi EkoFesztiválon?

- Mi a helyzet a nagy sebességű pályával?

- És egyébként is mit hoz számunkrra az idei év?

( a magyar fordítás egy kicsit később indul, mint az orosz szöveg. 00.48)

Tekintsünk vissza a 10. fázisra:

2017 szeptembere A SkyWay prototípus és kísérleti termelése megnövelte a gyártóterületét: a fejlesztő vállalat  tulajdonába új épületek kerültek, amelyeken a gördülőállományok alkatrészeit, valamint a pályaszerkezetek fémkonstrukcióit gyártják majd le.

A SkyWay tesztelési és demonstrációs célú  területén már néhány pályatípust teljesen felépítettek és működtetnek: a városit, a könnyű városit és szuper könnyű pályákat. Ugyancsak befejeződik a teherszállítási komplexum építése is.

Az EkoTechnoPark objektumai (a közlekedési eszközök, a kommunális gazdasága és a húrkommunikációs rendszerek kiállítási példányai)  bejegyzésre kerültek a Belarusz Köztársaság ingatlannyilvántartásába.

Az átvételi tesztek befejeződtek, és a SkyWay gördülőállomány első ipari mintapéldányai a   junibike és unibus megszerezték a tanúsítványaikat. Ezzel egyidejűleg összeszerelték a unicar-t, amelyeket a unitruck-kal és a duplasínes unibussal együtt már az EkoTechnoParkbeli  próbajáratokra készítenek elő.

Folytatódnak a nagy sebességű unibus létrehozásának munkálatai, amelynek első ipari mintapéldányát a nagyközönségnek az idei berlini Nemzetközi Innotrans 2018 Kiállításon fogják bemutatni . 

Pillantsunk be a SkyWay sorozatgyártó üzemébe, amit a legmodernebb gépekkel szereltek fel:

Kiállítások

A SkyWay technológiát bemutatták a legfontosabb közlekedési kiállításokon, többek között a  — International Railway Equipment Exhibition-on (a Nemzetközi Vasúti Kiállításon), az XI. Nemzetközi "Szállítás Közlekedés és Logisztika - 2017" Szakkiállításon, valamint a   a XI. Nemzetközi "Oroszország Szállítása és Közlekedése"  Kiállításon.  Ezzel azonban még nem értük el a lehetséges határt, és a következő fejlesztési fázisban a kiállítási tevékenység még tovább fog növekedni!

A legközelebbi események, amelyeken a SkyWay részt vesz - a RailwayTech Indonesia (2018. március 22-24., Indonézia, Jakarta), a Future Cities Show (2018. április 9-11., Dubai, Egyesült Arab Emírségek), a Singapore International Transport and Exhibition (SITCE) 2018 július 9-11., Szingapúr) és természetesen a leginkább várt kiállítás - az InnoTrans 2018 (2018. szeptember 18-21.,  Berlin, Németország).

Újabb tanúsítvány:

A SkyWay tanúsította, hogy saját minőségirányítási rendszere éppúgy megfelel az ISO 9001: 2015 nemzetközi szabványnak mint a Belorusz Köztársaság STB ISO 9001-2015 szabványának. Az alkalmazott minőségirányítási rendszer célja a pénzügyi kockázatok csökkentése, a termelékenység és a működési hatékonyság növelése, a költségek csökkentése és a vállalat által kifejlesztett termékek jövedelmezőségének javítása.

skyway_iso.jpg

Ezek voltak a legfontosabbak, ha szeretnél még többet tudni ami csak a csatlakozóknak publikus, tudj meg többet az alábbi képre kattintva:

2017-04-25_182438.jpg

Természetesen az irodádban további infókat kapsz! Ha kérdésed van

itt elérhetsz: goldencatkazi@gmail.com  

mobil: +36704039020 és skype: samsemverus

A bejegyzés trackback címe:

https://vivisa.blog.hu/api/trackback/id/tr8913757550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása